Kategorie

Chat

nikdo nic nepíše
:

Anketa

Do you like Joseph Morgan?

 

Článek

Autorská práva

03.11.2011 09:17 - Iddea - AUTORSKÁ PRÁVA - komentáře (0)

ČTĚTE PROSÍM DÁLE V ČLÁNKU


Všechny vás srdečně vítám na stránkách věnované mému oblíbenému herci Josephu Morganovi. Většinu článků mám zkopírovaných z různých webů, ale vždy je přiložen VIDITELNÝ odkaz, odkud článek pochází a to samé žádám od vás.

.

Pokud budete chtít zkopírovat jakýkoliv můj článek, který poznáte podle toho, že pod nadpisem je jako autor uvedené mé jméno, Gabriela Horáková, buďte prosím tak ohleduplní k mému času, který musím do těchto článků investovat, respektujte autorská práva a vždy u těchto článků uvádějte VIDITELNÝ odkaz na tento web.

.

To samé platí u překladů článků, kde je uvedené mé jméno. Občas se do něčeho pustím a opět bych byla ráda, kdybyste ocenili můj čas ztrávený nad touto prací tím, že budete uvádět, odkud jste překlad vzali.

.

Doporučuji vám řídit se těmito pravidly u všech článků, které kopírujete, ať se jedná o cokoliv. Možná se vám to bude zdát jako hloupost, ale ......

.

Autorské právo je v Česku upraveno autorským zákonem (zákon č. 121/2000 Sb. ve znění pozdějších novelizací), v mezinárodním právu je základem několik mezinárodních úmluv, hlavně tzv. Bernská úmluva z roku 1886 a Všeobecná úmluva o autorském právu uzavřená v Ženevě v roce 1952. Pro podporu ochrany duševního vlastnictví vznikla v roce 1967 Světová organizace duševního vlastnictví (World Intellectual Property Organization, WIPO).

(ÚRYVEK ZKOPÍROVÁN Z TÉTO STRÁNKY )

.

Více si můžete přečít na Wikipedii

.

.

Všem velice děkuji za dodržování těchto pravidel

.

Gabriela

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

Zatím žádné komentáře